Referat fra Generalforsamling:
Alle efterfølgende menuer mv. leveres også ud af huset til en reduceret pris. Ring for pris på telefon 2740 7044 og tal med Susanne. |
Tarteletter (3 stk. pr. person) rejer og asparges stuvning eller høns i
asparges eller skinke- ærte- og gulerods- stuvning.
Kyllingebryst med karrydressing, bacon , ananas og brød.
Butterdej med rejesalat og røget laks på sprød bund.
Croissant med rejesalat eller hønsesalat eller skinkesalat, på
sprød bund.
Kold kogt laks med rejer, dressing og brød.
Tunmousse med rejer, dressing og brød.
Kaviarrand med rejer, dressing og brød.
Rejecocktail og brød.
Indbagt laks med spinat, rejer, og dijon dressing med peberrod.
Varmrøget laks med flødespinat, røræg og brød.
Lakseroulade med dressing og brød, pyntet med rejer.
Fiskesymfoni (røget laks, varmrøget laks og marinerede rejer) på sprød bund med peberrodscreme og
brød.
Stjerneskud (dampet fisk, stegt fisk og rejer) med dressing og brød.
Hummersuppe og brød.
Tapas tallerken efter eget valg.
Laksetatar på sprød bund.
Oksecappacio serveret på bund af ruccula med frisk parmasan og
balsamico-/olivenolie.
Flæskesteg med rødkål, surt, ½ æbler med gele, franske kartofler, hvide og brunede
kartofler med skysovs.
Svinekam, kalvesteg eller farseret kalkun stegt som vildt med waldorfsalat, syltede tyttebær, surt, hvide og brunede
kartofler, samt vildtsovs.
Kalvefilet stukket med soltørrede tomater / estragon, små ristede kartofler, ristede svampe,
broccoli, babymajs og sherrysovs.
Kalvemørbrad med kartoffelbåde, ristede grøntsager og champingonsovs.
Gammeldavs oksesteg, glaserede perleløg, halve tomater med flødepeberrod, bønner i svøb, hvide
kartofler og skysovs.
Oksemørbrad, små ristede kartofler, broccolisalat, ovnbagte rodfrugter og
skysovs.
Oksefilet, mangetoutærter, tomater med fyld af bacon og løg,
små ristede kartofler og skysovs med cognac.
Lammekølle stukket med hvidløg & persille.
Fromage (citron / appelsin / ymer eller lign.) med flødetop.
Rabarber med marengsløg og råcreme.
Islagkage med vafler.
Tiramisu (italiensk kage med cognac).
Chokolade og/eller Nøddetærte med is og frugt.
Frisk frugtsalat med råcreme.
Hjemmelavet Bailey is, melon & solbærcoulis.
Lun æblekage med marcipanlåg og chantilycreme.
Choikolademoussé.
Hvid chokolademoussé med friske bær.
Fragilité med is og frisk frugt.
Pandekage med is og jordbær.
Marineret sild med løg, karrysalat og æg.
Stegte sild med barbeque, rødløg og
purløg
samt Tomatsild.
Fiskefilet med citron og remoulade.
Gravad laks med sennepsdressing
eller
røget laks med røræg.
Rejer med citron og mayonnaise.
Tarteletter med høns i asparges
eller hønsesalat med bacon.
Mørbradbøffer
med bløde løg
eller æbleflæsk.
Kamsteg med rødkål og appelsin.
Frikadeller med asier.
Lun leverpostej med bacon og
champignon.
3 slags ost fx "gamle Ole".
Frugtsalat.
Rugbrød, franskbrød, kiks, smør og fedt.
Smørrebrød (bestiller dagen før):
Uspecificeret smørrebrød | kr. 30,- |
Luksus smørrebrød | kr. 40,- |
Franskbrød med ost | kr. 25,- |
Sandwich boller med pålæg efter eget valg | kr. 55,- |
Forret (Vælg fra menukortet)
Forretten tallerkenanrettes.
Forslag til kartofler (Vælg 3-4 slags).
Flødekartofler med hvidløg.
Flødekartofler med spinat og løg.
Marineret kartoffelsalat.
Ostegratineret kartoffeltimbale med persille.
Kold kartoffelsalat med eller uden hvidløg.
Kold kartoffelsalat med karry.
Bagekartofler med kryddersmør.
Små ristede kartofler.
Pommes frites.
Forslag til salat/tilbehør (Vælg 3-4 slags).
Broccolisalat med bacon.
Coleslaw.
Marinerede bønner med løg og champignons.
Grønkålssalat med æbler mm..
Rucolasalat med marinerede hvidløg / tomat og ristede pinjekerner.
Tomatsalat med oliven og fetaost.
Tzaziki.
Pastasalat.
Blandet grøn salat med 2 slags dressing.
Bulgur med blandet grønt.
Vandmelon med feta.
Forslag til kød (Vælg 3-4 slags).
Barbequemarineret svinekam.
Kalvefilet stukket med soltørrede tomater og estragon.
Nakkefilet stegt som vildt.
Lammekølle med hvidløg og persille.
Oksemørbrad.
Kalvemørbrad.
Frikadeller.
Glaseret skinke.
Oksetyndstegsfilet.
Sparerips.
Kyllingefilet i salsasovs.
Ovnstegt laks.
Grønsagstærter.
Sleiders.
Kyllingespyd.
Der serveres brød til, samt forskellige sovse efter eget valg.
Forslag til dessert (Vælg 1 slags)
Vælg fra menukort
eller
Dessert buffet (tillæg kr.
35,-).
Pris pr. kuvert: kr. 495,-
Forret: Dampet fiskefilet i tomatsovs eller carpaccio med okse eller tun serveret
på bund af rucola, frisk parmasan, olivenolie med balsamico eddike (eller vælg fra
menukortet).
Hovedret som buffet: (Der vælges 3-4 slags).
Kalvefilet med parmaskinke og ost.
Vitello tonanato (kalvekød med tunsovs).
Lammekølle med hvidløg og persille.
Krydrede frikadeller.
Små hakkebøffer i ostetomatsovs.
Oksekød i krydret marinade og selleri.
Kyllingefilet stegt i hvidvin og balsamino eddike.
Lasagne.
Kæmperejer i fløde/sennepssovs.
Blåmuslinger med tomat/peberfrugt.
Tilbehør:
Pepperonata (peberfrugter, løg og hakkede tomater).
Gratinerede auberginer (ost, tomat og basilikum).
Champignon trifolati (champignon, hvidløg, persille og olivenolie).
Tomatsalat med mozzarella.
Forslag til pasta/kartofler: (Vælg 3-4 slags).
Flødekartofler med spinat og hvidløg.
Pasta med broccoli, chili og oliven.
Pasta med gorgonzolasovs.
Små ristede kartofler vendt i pesto.
Der serveres italiensk brød til, samt forskellige sovse efter eget valg.
Forslag til dessert:
Tiramisu (italiensk kage med cognac)
eller
italienske oste, brød og
smør.
(Eller vælg fra menukortet)
Pris pr. kuvert: kr. 495,-
Forret: Minestronesuppe eller tortillas med laksefyld (eller vælg fra
menukortet).
Hovedret som buffet:
Tacos.
Tortillas.
Kødsovs.
Marineret kyllingefilet.
Oksekød med chilli.
Sennepsmarineret kartoffelsalat.
Gucamole.
Salsa.
Marineret champignon.
Stor salatbar.
Nachos med cheddar og chilli.
Mexikansk lasagne.
Dessert:
Brombær / hindbærtærte med rørt is
(eller vælg fra menukortet).
Suppe efter eget valg, fx okse- eller hønsekød med boller og urter
eller
asparges med kødboller eller ungarsk gullash m. fl.
Serveret med flûtes.
Biksemad med rødbeder, rugbrød, spejlæg, ketchup og engelsk sovs.
Pølsebord, lun leverpostej, ost, brød og smør.
Frikadeller med kold kartoffelsalat og agurkesalat.
Sandwich med 4 slags pålæg.
Pariserbøf med pickles, peberrod, rødbeder, hakkede rå løg, capers og brød.
2 slags hjemmelavede pizzaer med blandet grøn salat.
Pølser og brød med sennep, ketchup og løg.
Æggekage med bacon og tomat.
Chili con carne med creme fraiche og flûtes.
Byg selv burger / flæskestegssandwich.
3 slags ost.
Spegepølse / rullepølse.
Lun leverpostej med bacon og champignon.
Røget laks.
Røræg / bacon / cocktailpølser.
Minifrikadeller.
Omelet med skinke.
Pandekage med sirup eller kringle.
Syltetøj.
Mini wienerbrød / tebirkes.
Rundstykker og rugbrød, samt smør.
Kaffe og te.
Appelsinjuice og æblejuice.